Sivut

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Siitä on jo aikaa :P

Voi hurja en oo kirjottanut tänne yhtään mitään pariin viikkoon, pitääki ottaa taas itteäni niskasta kiinni ja yrittää useemmin päivittää, tai no eihän toi oo ku pari viikkoo mut silti :P

Meillä loppus Kion kaa tällä viikolla agikurssi ja nää vikat kerrat treenattiin välistävetoa ja keppikulmia(tökkäyksiä) ja nää oli just meijän vaikeimmat treenit tai ainahan noi välistävedot on ollut mulle ja Kiolle hankalaa ja kepeistä ei ees puhuta xD Treeneissä olin kyl ihan zombina tällä kertaa, vissiin nukkunut liian vähän ja taitaa flunssa iskeä. Mut joo Kio meni ihan loistavasti sitten kun itte olin perillä mitä olin tekemässä.:) Ja kontakteissa täytyy nyt vaan muistaa palkata liikkeessä eikä liikkeellä että kans pysyy hyvinä, kun on vähän unohtunut toikin tärkeä asia.

Käytiin Kion kanssa ATT:llä näyttämäs meidän taitoja, jotta päästäisiin pienryhmään. Kio oli taas omassa elementissään; kiihdyksissä eikä mitään vähään mutta meidän suoritus onnistui hyvin ja mitäpä kio omalle luonteelleen mitään voi, vai voiko?? :O Mutta molemmat oli ihan yllätyneitä Kion osaamisesta ja päästiin ryhmään, oon niin iloinen, todella mahtavaa, on mulla vaan niin loistava yksilö :) Kouluttaja jopa totesi että Kio saattaa olla liian pätevä mölleihin, siinä vaan toinen kouluttaja sanoi että nopeesti sen saa "ylennettyä" :D, niin huisii!!!

Olin Paimion erkkarissakin vähän jeesimässä muita kun apua tarvittiin ja oli kyllä mukavaa. Loppupäivästä Kovukin pääsi katsomaan vilinää ja hälinää ja harjoiteltiin näyttelyseisomista ja pöydällä oloa. Kovu näki myös kasvattajansa ja oli taas niin onnesta soikeena :) Sirpa antoi meille näyttelypöydän lainaan ja Kaisa lahjoitti voittamansa ruokasäkkinsä Kovulle, kiitos Paljon.

Viime vkl olin Helsingissä kasvattajakurssilla Erikan kanssa ja oli kyllä erittäin antoisa kurssi ja nyt molemmat kasvattajakurssin suorittanaita, me vaan nyt ollaan niin hyviä ;D Mutta oli todella mukava reissu ja tietoa tuli paljon lisää. Odotellen kasvattajan jatkokurssia.

Kovulla oli hirmuinen "vatsatauti" oksensi vaan koko ajan pari päivää, mutta onneksi meni kana/riisi pöperön ja canivetin avulla poies. Taisi poika löytää jotai ei syötävää kompostin luota, kun olivat vkl kyläilemässä mökillä :/. Pesin Kovun yksi päivä ja ei ollut minkäänlaista ongelmaa siellä se tapitti paikoillaan ja föönaminenkaan ei ollut minkäänlainen ongelma, alla todiste( pahoittelen kun on väärin päin :P)



Tiistaina oli shelttilenkki maarian taimistolla ja menin sinne Kion kanssa vaan, koska en viittinyt Kovua rasittaa kun sillä nyt oli sitä oksentelua. Oli erittäin mukavaa nähdä muita sheltti-ihmisii ja Kiokin löysi taas kaverin joka jaksois heitellä lumipalloja :)
Alla kuvia sieltä:





Tänään Kovun kanssa shelttien agilitykurssille, siitä sitten kerron mahd. nopeesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti