Sivut

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Lännen shelttirieha sun muuta mukavaa :)

Taas on vikkojen aikana tapahtunut vaikka mitä :P Mistäs alottaisin?? Alotan vaikka Kovun 11 ja 12 viikkois painosta/kasvusta:

11 viikkoa:Paino 3900gr ja säkä 27cm
12 viikkoa:Paino 4250gr ja säkä 28,5cm


Kovu 12 viikkoa

Oltiin viikonloppuna Erikan ja tyttöshelttien kanssa Paimion mätsärissä, Kovu tietenkin turistina ja voi vitsi et osas olla kylmä hurrr :S Kovu käyttäytyi taas todella hyvin ja tutustuttiin pariin uuteen koiraan siellä mm. russelin kanssa vedettiin semmosta rallia että :P Mätsäreitten jälkeenkin mentiin läheiseen metsään rämpimään että koirat saisivat vähän juoksennella vapaana, kovin kauan ei viitsitty olla kun muutenkin oli varpaat jäässä :S Tässä Erikan ottamia upeita kuvia päivän aikana, kiitos niistä :)

Kovu ja Nemi <3



Kovu punaisessa villapaidassaan ;)

Seuraavana päiväna sitten suunnistettiin Erikan ja shelttien kanssa Lännen shelttiriehaan mikä pidettiin Porissa. Oltiin kuviteltu että tapahtuma oli suuri, mutta rieha pidettiikin ihan pienessä hallissa ja shelttejäkään ei ollut kovin monta :/ Noo mutta hauskaa oli silti :) Paikalla pidettiin leikkimielinen(epävirallinen) aksa kilpailu, johon osallistuttiin ihan lennossa Kion kanssa. Olin eka luullut että ei saisi enään ilmottautua mutta luultavasti osallistujia oli ollut liian vähän ja kaipasivat enemmän kilpailijoita. Ryhmiä oli 3: kilpailevat, ei kilpailleet ja lajiin tutustujat. Kion kanssa osallistuttiin ei kilpaileviin. Olimme vuorossa viimeisenä.
Vähän jännitti mennä, vaikka rata oli helppo, koska siitä oli viimeksi melkein puoli vuotta kun viimeksi treenattiin ja kaiken lisäksi tämä oli eka kilpailu/kokonainen rata Kion kanssa. Rata meni todella upeasti ja Kio meni NIIIIN nopeesti että jouduin juoksemaan itteni ihan henkihievereihin :DD Lopputuloksena MELKEIN virheetön rata, kaikki meni täydellisesti lukuunottamatta pussia, jossa Kio kieltäytyi pariin otteeseen, mutta meni sen kuitenkin lopulta ja tämäkin varmasti johtui siitä että ollaan menty pussi kerran kun harjoiteltiin sitä ja Kio oli tuolloin alle vuoden :p
Mutta mutta ilmottautuminen ei ollut ihan turha nimittäin sijotuttiin kolmansiksi, saatiin lisäkokemusta ja minä sain itsevarmuutta. Nyt tsiikailen tässä tulevia möllikilpailuja ihan fiiliksissä ;D Vielä pitää ylistää Kioa kuinka loistavasti se odotti vuoroaan kevytkopassa ihan hiirenhiljaa vaikka olin olettanut että se huutaa siellä jatkuvasti, mutta ei, oon niin ylpee kippurasta <3<3. Kovukin käyttäytyi jälleen kerran hyvin ja sai tapahtumas paljon rapsutuksia ja huomioo :).
Lopuksi suunnistettiin takasin kotiin ja Erika tuli vielä koirien kanssa käymään siinä sitten "pennut" vähän aikaa vielä paini ja me katottiin Erikan kanssa Hachikoa ja voi vitsi sitä näkyy molemmat parkuu ja nauraa yhtä aikaa lopussa, koiratki kattoo meitä iha silleen et mikä teitä ihmisiä oikeen vaivaa?? ilmeellä :DD

Kovu kävi tällä viikolla ekalla rokotuksella, ja kyllä Kovua vähän jännitti pöydällä möllöttäminen ja vieraan ihmisen käpelöinti, mutta itse rokotuspiikistä ei mitään. Oonkin nyt ruvennut mahdollisimman paljon antamaan Kovulle ruuan pöydältä, että kyllä se siitä sitten lähtee harjoittelemalla :)

Lopuksi Kovusta vielä 12 viikkois video, mukana Nemi( Vähän on hutasten tehty video tällä kertaa, pahoittelut)

2 kommenttia: