Sivut

torstai 16. kesäkuuta 2011

"TERHO", vesihirmu tulee!!!

Kovusta muuten on tullut kauhee vesipeto :)Ainaku moottoriveneet ajoivat ohi, tuli järkyttäviä aaltoja, mistä se sekosi ihan täysin!!! Juoksi edestakas rantaa, murisi, haukku ja hyppi ja lähti uimaan, joka kerta :DDD Vesilelutkin haettiin ja ärsytettiin tahallaan Kioa; Haki lelun, meni tarjoomaan lelua Kiolle ja sit just ennen ku Kipsukka on saamassa sen lähtee takaisin avomerelle päin, aiks jäynäkoira :D Koppe meni tosi usein itsekseen uimaan ja oli polskimassa aina kerrallaan joku 15min ja olin koko ajan vahtaamassa et millon joudun itse hypätä veteen ja pelastaa se. Pari kertaa häviski kaislikkojen joukkoon :O :D. En tiiä kuinka pitkälle olis mennyt ellen olisi huutamassa sitä takaisinpäin. Pitikin vähän rajoittaa tota uimista!! On se ihanaa ku koira ui <3 :D


Alla kuvapläjäys meidän mökkireissusta:













Ollaan nyt keretty enemmän treenaamaan Kovun kanssa temppuja mm. lusikoiden keräämistä purkkiin, ovien/hyllyjen sulkemista, nenän pyyhkimistä, lelujen pitämistä ja tietysti vielä kaikkea vanhaa. Kion kanssa ollaan koiratanssia harjoiteltu, mutta ongelmia on: haukkumisen/ulinan pois kitkeminen.

Kion treeneistä. Kepeille meni hienosti, joskin liian nopeesti ni jäi "jumiin" :D Tiputti tällä kertaa vaan yhden riman ja se oli ihan selvä ohjausvirhe, jejj!! Hassua olla iloinen tommosesta asiasta ;P Nyt saatiin myös selville Kion vaiva ja tää ei liity agilityyn, mutta Kio on virtsannut verta pari kertaa niin vietiin eläinlääkärille virtsanäyte ja siitä paljastui virtsakiteitä, ei ollutkaan eturauhasvaiva, mitä epäiltiin. Joudutaan nyt vaihtamaan nappulalle(allergia, virtsakiteitä poistava), kun ennen ollaan syötetty BARF:ia. Tai eläinlääkeri suositteli tätä vaihtoehtoa ja nyt kk verran nappulaa onko kiteet poistunut ja sit katsotaan miten toimitaan sen jälkeen.


Vkl treenataan hyppytekniikkaa molempien poikien kanssa Kion kasvattajan näyttämillä tavoilla mm. perussarja, progressiivinen sarja, kokoomisharjoitus ym. En malta odottaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti