Sivut

torstai 15. elokuuta 2013

Pikapäivitys treeneistä

Nyt oli Kovun toiset agility treenit ATT:llä. Harjoiteltiin takaaleikkauksia putkelle ja takaakiertoja. Hienosti poika meni kuin ohjus radan läpi ja oli vielä ihan huikee keinu. Vähän pitäisi kyllä tällekkin toopelle vähän malttia saada. Toiseksi nyt pitäisi vähentää ohjureitten käyttöä ihan reilusti. Kovu meni ihan vahingossa ilman ohjureita kepit puoleen väliin matkaan todella vaikeasta kulmasti ja sit hoksas "hei tässähän ei oo ohjureita" ja sit jätti pujottelematta 3 keppiä..... Ja kotiläksyksi tuli putkiJARRUT :D  Harmillisesti kuitenkin taas jäi kamera kotiin että olisi saanut videota tästä radasta.

Sitten Kioon. KIO EI PUDOTTANUT YHTÄÄN RIMAA! siis tä on nii ihme juttu kyl. Näen huimaa kehitystä tässä koirassa ja musta tuntuu et Kiosta taitaa löytyä sittenkin aivot :D Jopa leijeröinti onnistui kepeille ja sain Kion ohjattua sinne hurjan kaukaa :)

Onpa niin kehittävää ohjata kahta ihan täysin erilaista koiraa. Kovu on todella irtoava koira ja paljon maltillisemmin suoritttaa rataa, mutta jonkinnäköiset jarrut pitäisi sille nyt saada :D Ja senkin huomannut että Kovu antaa paljon anteeksi mun ojausmokia kuin Kio. Kio taas ei anna mulle anteeksi yhtään mitään. Jos teen vähänkin jotain väärin tai käsi heilahtaa sinne tänne , niin sit jummataan helpointakin asiaa vaikka kuinka kauan tai sitten rima tippuu. Viime treeneissäkin jummattiin yhtä takaakiertoa, kun piti pienimmästäkin välistä livahtaaa etukautta. HUOH :P Kio sanoo juurikin tämän "Ohjaa älä oleta". Tää pitäisi pitää aina mielessä.


P.S Opeteltiin uusi temppu: CD-levyn laittaminen soittimeen! :D Nyt mun kämpässä on kaksi tiskijukkaa!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti