Sivut

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Eka uinti.

Oltiin Kovun kanssa jokilenkillä Erikan ja tyttöshelttien kanssa. Oli aivan mahtava ilma ja ei ollut kovin kylmäkään. Käveltiin meijän vakkarireittiä Halistenpadon lähettyvillä olevalla aurajoen varrella.Kaikki sujui hyvin KUNNES, Kovu sai lenkillä ihan hirvittävän pentuhepulin ja juoksi ihan suuna päänä ja sukelsi aurajokeen :O. Me kaikki sitten ihan hädissään huudeltiin Kovu parkaa ku uiskenteli vastarannan suuntaan, kunnes tajusi kääntyä meitä kohti ja pääsi ehjin nahoin takaisin rantaan.

Vitsi et hyppäs oikeen sydän kurkkuun ja kun ei ollut mikään pieni virta, mutta onneksi kaikki kuitenkin meni hyvin ja päästiin kaikki säikähdyksellä. Oli kyllä lähellä että meinasi itteltänikin lähtee talviturkki,hyrrr!!! Kovu parka oli aikas säikkynä tapahtuman jälkeen, toivottavasti ei mitään vesikammoa saanut :O. Taidetaan ensi kerralla mennä pelastusliivit päällämme jokilenkille.





Toisissa mätsäreissäkin käytiin jotka pidettiin Paimiossa. Meidän kehässä oli myös sheltti Peppi ja Tanskandoggi. Tuli punainen nauha, mutta ei tällä kertaa sijotuttu. Saatiin pieni arvostelu ja kaikki oli erinomaista ja kehuttiin Kovun kaunista askelta ja luonnetta. Tosi hauskaa taas oli :)

Kuvasatoa mätsäreistä(Erika Lust):




1 kommentti:

  1. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita... Merkkasin jo kalenteriin pari näyttelyä kesälle, kenties tavataan niissäkin :-)

    VastaaPoista