Sivut

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Mätsäreitä ja aksaa!!!

Oltiin keskiviikkona Kupittaan puistossa mätsäreissä Kovun kanssa. Mentiin katsomaan miten pöydällä olo sujui vieraassa ympäristössä ja onko harjoittelu tuottanut tulosta. Pentuja oli hirveästi paikalla oisko ollut jotain 40, hui mikä määrä. Noo mentiin Kovun kanssa kehään ja vastaparina oli n. 10kk rottweiler. Ja Kovu meni niin upeesti en ollut uskoa silmiäni, pöydälläkin ei ujostellut yhtään tuomaria, olin niin ylpee pikkupupsistani. Tuomari sanoi että molemmat oli niin loistavia esiintyjiä että päätös oli vaikea ja antoi meille sitten sinisen nauhan. Sinisten kehässä mentiin taas hienosti ja päästiin 4 parhaan joukkoon. Kovun tyttöystävä Nemi sijoittui sin.4 ja me oltiin Kovun kaa sin.1, jee huisii hienoo ihanaa.
BIS- kehässä Kovu taisi olla jo hiukan tynpiintynyt ainaiseen seisoskeluun ja rupesi tarjoomaan istumista koko ajan ja pelästyi toista tuomaria aika paljon mutta nopeesti palautui ja seisoskeltiin taas hienosti. Oltiin sitten BIS.6 ja saatiin 3kg ruokasäkki mukaamme.Olin kyl nii iloinen ja nää oli viel Kovun ekat mätsärit ja Kovu olikin vissii mätsäreitten kuopus :).

Nää kaikki on mun!!!

Lasten leikkiä :DDD

Väsynyt mätsääjä :)

Seuraavana päivänä oltiin Kion kanssa ekoissa OIKEISSA möllikisoissa. Kisat oli ATT:llä ja rata oli hyppäri. Muo jännitti ihan hirveesti, mut Kio käyttäytyi ihan suhteellisen hyvin ja oli rauhallisesti kopassaan. Rata ei vaikuttanut todellakaan helpolta oli putkikulmii ym. Sit kun oli meidän vuoro Kio odotti nätisti lähtöpaikassaan ihanasti täpisten ;D ja ensimmäinen putkikulman ohi kiisi ja ongelma oli mussa kun en ohjannut täysin selkeesti ja en ollut käsittänyt taaskaan että en kerkia esteelle ennen kioo ja siinä oli pientä sähläystä, mutta Kio meni tällä kertaa muurin ja pussin kun on yleensä kiertänyt kyseiset esteet, että hienosti meni. Yksi rima tippui ja loppurata menikin sitten hyvin. Oli kyl niin voittajafiilis vaikka ei menestyttykään näissä kisoissa. Oltiin 14/24 ja Kion nopeus oli 3,29m/s(ihanne oli 2,3m/s) mun kiituri <3 Nyt vaan tarkempaa ohjausta multa niin kyllä hyvä tulee. :)

Täällä vielä tulokset:
http://atturku.net/site/documents/Toimikunnat/Kilpailu/TaikaaTassuissa14-04-11_molliluokka.html

5 kommenttia:

  1. Onnea hienoista tuloksista! Kion tulos hieno ekaksi kisatulokseksi. Miinan ekassa kisassa oltiin viimeisiä, poistui myös pari kertaa radalta (tervehti yleisössä tuttuja ja kipas grillille). Nykyään jo naurattaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos!! Juu menihän ne todella upeesti ku Kio ei oo todellakaan mikään varma koira ja kiihtyy jo paikasta ihan hirveesti, et olin kyllä todella tyytyväinen :) Jo nii tuollakin muutamat koirat meni tervehtii kaikki läsnäolijat oli ne kyl niin hassuja, huumorilla vaan ottaa ;D

    VastaaPoista
  3. Oi ompas Kovu ollut etevä :) Oletteko vielä menossa Saloon perjantaina?

    VastaaPoista
  4. Juu Saloon mennää viel koittaa onnee ;) tuutteko te?

    VastaaPoista
  5. Mulla ei ole huomiseksi kulkuneuvoa,jos en nyt jotain keksi, että joudutaan jättämään väliin :( Onneksi täälläkin on kohta Ypäjällä ja Urjalassa...

    Ja toisaalta me saatiin agilityesteet eilen maneesilta takaisin kentälle, joten taidan mennä ottamaan ilon irti kun saa taas vapaasti treenata :)

    VastaaPoista