Sivut

maanantai 23. toukokuuta 2011

Kovu 6kk ja liitelyt!!

Kovu täytti eilen 6kk, hurjan nopeesti aika menee, vähän aikaa sitten se oli viel semmonen pallo :D Painoo taas tullut ihan hirveesti lisää, vaaka näytti 8,6kg, hui!!! Säkänkin kattosin tänään ja näytti 37cm vieläkin. Kovu pääsi turisteilemaan Someron näyttelyihin ja näkikin siellä äippää. Näyttelyiden päätteeksi mentiin vielä uittamaan koiria med Sirpa, Kira, Hilla ja meidän poppoo.

Kion kanssa oltiin agility treeneissä. Todella helppo rata, jäin kaipaamaan vähän enemmän haastetta. Irtoomisharjoituksia pystyi kyllä hyvin kokeilemaan, koska koko rata oli pelkkää juoksemista. Nyt pysyn hyvin perässä mut ohjaaminen jää pienemmällä ja jos juoksen liian nopeesti Kiolle tulee kiire ja rupee tiputtamaan rimoja. Sylkkärit meni todella hyvin, takaaleukkauksissa mä ohjaan miten sattuu ja kio tekee aina ihme ympyrän, niitä siis lisää harjoituksiin. Ja edelleenkin mä pidän käsiini kauheen ylhäällä,aargh!!!

Näitä harjoituksia lisää:
*Selkeä ohjaaminen(ikuisuusprojekti)
*Valssit ajoissa, jotta käännökset mahd.pieniksi!
*IRTOOMISTA PALJON(Kio kattoo muo vähän väliin, mikä hidastaa vauhtia)

2 kommenttia:

  1. Kiohan menee hienosti agia, hurja vauhti :D Oletteko jo kisanneet, vai onko agirodussa ekat kisat?

    Tajusin vasta, että Kion emä on meitin entinen treenkaveri. Tai oikeastaan ei Tuittu tainnut silloin treenata, kun oli vielä niin pikkuinen, mutta Zeldan kanssa niillä oli hurjan hauskaa yhdessä, jos Tuittu oli mukana treeneissä ;)

    VastaaPoista
  2. juu nopeudesta ei oo pulaa, vois olla ehkä hieman hitaampi :DD ei olla kisattu virallisissa, epiksissä ollaan oltu muutamia kertoja ja mennään itseasiassa joukkueena Kion siskon, Tuitun ja Tuitun veljen kanssa :)

    Vähän tuottaa paineita sillä kaikki muut on jo kisannu ja me ollaan alottelijoita Kion kanssa(medi kilpailevissa) :P

    VastaaPoista